Våra tjänster


Fjärrtrafik

Med bas i Örebro når vi en radie av 40 mil och kan alltså erbjuda fjärrtrafik. Vårt upptagningsområde stäcker sig från norr till söder och vi erbjuder våra tjänster över hela Sverige. Ingen förfrågan är för stor eller för liten. Börja med att kontakta oss och berätta mer om dina önskemål så kan vi komma fram till en lösning.


Frakt & Distribution

Vi står redo att frakta ditt gods och erbjuder en skräddarsydd lösning som passar din leveranstid och med så liten miljöpåverkan som möjligt. Självfallet erbjuder vi så kostnadseffektiva frakter som möjligt. Vi har tillgång till flera typer av trailers och bilar så vi kan anpassa oss efter dina önskemål. Målet är att bli ditt självklara val oavsett om du ska frakta någon enstaka gång eller regelbundet.


Lager & Terminal

Alla olika butiker, även nätbutiker, behöver någonstans att förvara sina varor för att sedan kunna packa och skicka iväg dem på ett smidigt sätt. Behöver du en trygg och pålitlig partner vill vi vara det självklara valet. Vårt lager finns i Örebro och vi kan erbjuda ställage samt djupstapling av gods.


Crossdocking

Crossdocking betyder enkelt förklarat att vi lastar gods från inkommande transporter till en utgående transport utan någon lagerhållning däremellan. Det kan till exempel behöva göras om ett fordon behöver bytas ut på vägen. På så sätt blir det mindre risk för felsortering och även mindre lagerkostnader.


Vi hjälper dig med frakt, logistik och distribution.

 Hos A.L.I Frakt och Logistik tar vi fram en kostnadseffektiv och skräddarsydd lösning bara för dig. Vi anpassar oss efter dina förutsättningar och behov.